skip to Main Content

dna – a part of you
First things first… dna; Hva star de tre bokstavene egentlig for? Er det en rar forkortelse for noe? Er det en kryptisk mening bak dem? Vi er lei for å skuffe alle dere konspirasjonsfans der ute; det er ikke så spennende.
Vi skal inn i kroppen vår. Alt som gjør nettopp deg til deg, er styrt av ditt dna. Alle mennesker, tvillinger inkludert, har ulikt dna. Hver eneste random celle i kroppen din inneholder den spesielle oppskriften som gjør deg til den personen du er. Vi har jo alle sett hvordan C.S.I klarer å finne morderen ved hjelp av bortimot ingenting.
Og her kommer så klart skoene inn. «Style surfing» har blitt et velkjent begrep. Variasjon i klesstil. Vi går ikke lenger i de samme antrekkene dag etter dag, vi omfavner muligheten til å utvide garderoben vår. Søt, blomstrete kjole med sandaler én dag, slitte jeans og skinnjakke den neste. Og enda bedre: Å kunne mikse og blande trendene; den samme blomstrete kjolen sammen med et skinnbelte med nagler og militærboots.
Det er din personlighet og ditt humør som bestemmer reglene. Vi forstår at du ønsker å skille deg ut i mengden. Og ønsket er jo da å finne den perfekte skoen, som virkelig fremhever det nettopp DU ønsker å uttrykke med ditt antrekk.
Hver dna butikk er unik, med sine ansatte og kolleksjon – og vi liker det sånn. Det gir deg muligheten til å finne riktig sko til akkurat ditt dna!
dna – a part of you.

Adresse:
Vågsgata 33
4306 Sandnes

Kontakt:
Telefon: 51 66 61 14
Web: www.dna-shoes.com

Åpningstider:
Hverdager 10-20
Lørdager 10-18

Her finner du butikken:

Back To Top